Bager

Velkommen til På Fjorden - din lokale bager i Aalborg!

På Akvavitvej 23 i Aalborg finder du lækkert bagværk til enhver smag. Vi er særlig kendt for surdejsboller og croissanter, som er bagt frisk hver dag med kvalitetsingredienser

Vores sortiment inkluderer også udvalg af kager og anden bagværk til den søde tand, som kan varierer efter sæson

Vores mål er at give dig den bedste smagsoplevelse og en hyggeligt atmosfære, når du besøger vores kaffebar med masser af kunst og god bagværk. 
Vores venlige personale står altid klar til at hjælpe dig med at vælge fra vores sortiment som du kan tage med hjem eller indtage på café
bager - På Fjorden - DSC08863 scaled 1 - Bager
bager - På Fjorden - DSC08717 scaled 1 - Bager

Den gode brunchoplevelse

Vi er også stolte af vores placering i hjertet af Aalborg Vestby og vores rolle som en populær samlingsplads for lokale såvel som turister

På vores café kan du nyde en kop kaffe eller te med dit yndlingsbrød eller kage. Vi har også et stort udvalg af morgenmadsretter, brunch, frokost.

På vores café kan du nyde en kop kaffe eller te med dit yndlingsbrød eller kage. Vi har et stor udvalg af morgenmad, brunch og frokost retter.
 
Prøv vores populær to etage Brunch, På Fjorden Morgenmad eller Surdejsbræt der inkluderer vores bagværk og hjemmelavede lækkerier.
Besøg os og blev inspireret af masser af kunst og oplev god bagværk og den bedste barista kaffe.

Så kig forbi På Fjorden på Akvavitvej i Aalborg, og oplev den lækreste bager i Aalborg. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

bager - På Fjorden - thumbnail logo od pauliny - Bager