Tapas Aalborg – Når det skal være godt og lækkert

Har du lyst til noget lækker tapas i Aalborg? Er du aalborgenser eller er du på besøg i Ålborg? Så er det godt, at du har fundet vores café og restaurant. På Fjorden serverer vi de bedste tapas i Aalborg. Som du ved, stammer tapas fra Spanien, hvor man har en lang tradition for god gastronomi. Tapas kan beskrives som små, lækre retter, man kan spise som forretter. Man kan naturligvis også vælge at sætte en række retter samen til et større måltid fx frokost.

På Fjorden er vi stolte over at kunne servere de mest velsmagende tapas i Aalborg, når det skal være godt og lækkert.

Hvis du på et eller andet tidspunkt har anret et tapasbræt, så ved du af erfaring, hvor afgørende en rolle ingredienserne spiller. Det er ikke ligegyldigt, hvad for nogle råvarer og ingredienser, man benytter sig af.

Hvis man går på kompromis med kvaliteten af ingredienserne, vil det selvfølgelig kunne smages i slutresultatet. Det siger sig selv, at det kan være meget skuffende, især hvis du havde nogle venner på besøg, som havde glædet sig til at smage på dine tapas. Det kommer du ikke til at opleve hos os.

På Fjorden er vi meget kræsne, når vi udvælger og håndplukker de råvarer, vores tapas består af. Derfor kan du altid glæde dig til at smage tapas i topklasse. Det er derfor vi siger, at vi serverer de bedste tapas i Aalborg.

På Fjorden – Udsøgte Tapas i Aalborg

Du har sikkert smagt tapas i Spanien. Det kan være grunden til, at du i dag er vild med dem. Vores tapas henleder tankerne på den stemning og smag, man oplever, når man er på ferie sydpå. Vi serverer alle de traditionelle tapas, som består af udsøgte oste og skinker.

Vi er dog ikke bange for at eksperimentere og udvikle vores egne retter. Som du ved, kommer smagen af tapas an på ikke alene, de råvarer, man anvender, men også på, hvordan man kombinerer ingredienserne. Vores kokke har mange års erfaring med at tilberede tapas efter de traditionelle opskrifter. De bruger også deres kreativitet til at sammensætte og tilberede tapas, som bærer præg af innovation og nytænkning. Det er noget, du kan glæde dig til at opleve På Fjorden.

Kontakt Cafe På Fjorden i dag og book bord her på hjemmesiden eller benyt venligst vores tlf.:+45 40757010. Kontaktperson: Git Becker. Du må også gerne skrive til os på mail: info@paafjorden.dk