Morgenmad Aalborg - Start dagen på bedste vis

Vi tror ikke, at der er en bedre måde at starte dagen på. Lækker morgenmad i Aalborg Centrum er uden tvivl den bedste måde at gøre det på. Hvis du er en meget aktiv person, så er en god morgenmad i Aalborg med til at give dig den energi, du har brug for. På Fjorden kan du spise den lækreste morgenmad i Aalborg Centrum, du kan forestille dig. Hvis du har kunder eller udenbys besøgende i din virksomhed, så er På Fjorden det oplagte valg, hvor du kan nyde udsøgt morgenmad.

Til morgenmad serverer vi På Fjorden varme retter, ost, æg, pålæg, brød, pandekager, skyr, grød, frugt, croissanter, marmelade, yoghurt og meget mere. Det er et overdådigt morgenbord med uendelige valgmuligheder. Derfor er vi ret sikre på, at vores morgenmad vil falde i din smag, fordi vi har noget for alle.

Af drikkevare kan du blandt andet få kaffe, te, æblemost, friskpresset appelsinjuice, cafe latte og cappuccino. Som du kan høre, har du flere grunde til at spise din morgenmad i Aalborg hos os.

Morgenmad Aalborg - Så er På Fjorden det sikreste valg

Hvor mange gange har du hørt, at morgenmad er det vigtigste måltid? Det er der en god grund til. Morgenmad er det første måltid mad, du indtager. Derfor er det vigtigt, at du ikke tager let på dette afgørende måltid. Hvis dit formål med morgenmad er, at den danne rammerne for en vigtig forretningsmæssig samtale, så er det endnu mere vigtigt, at du vælger På Fjorden.

Vores café har den rette atmosfære, hvor man kan snakke forretninger i stille omgivelser.

Vores udsigt til Limfjorden er vores varemærke. Det skaber en god stemning og fremmer produktive samtaler. Vi er sikre på, at din kunde eller forretningspartner også vil synes om omgivelserne på caféen. Det samme gør sig gældende for den professionelle service, vores medarbejdere yder vores gæster. Det er faktisk noget af det bedste i Ålborg Centrum.

Kontakt Cafe På Fjorden i dag og book bord her på hjemmesiden eller benyt venligst vores tlf.:+45 40757010. Kontaktperson: Git Becker. Du må også gerne skrive til os på mail: info@paafjorden.dk