Bageri Aalborg - Café, bageri og skønne vine i et og samme koncept

Skal du holde fest? Planlægger du et socialt arrangement? Er du lækkersulten? Der er mange grunde til at søge et bageri i Aalborg. Du kender muligvis et bageri i Aalborg, men er ikke særlig imponeret over deres bagværk. Du kunne tænke dig at finde frem til et bageri i Aalborg, hvor man bager velsmagende brød og lækre kager.

Måske kommer det bag på dig, at På Fjorden ikke alene er et fantastisk bageri, men også en glimrende café. Langt de fleste forbinder os med vores hyggelige café og bageri, og det med god grund. På Fjorden er en meget fortræffelig café, hvor man kan nyde en velduftende kop kaffe. Men vi er også et bageri, hvor man kan bestille alle tænkelige lækkerier.

På Fjorden har vores bagere altid travlt med at skabe nyt anderledes og lækkert bagværk. Vores bagere ved allerede, hvad der skal til for at bage brød og kager, som vores kunder synes om. Det er dog ikke ensbetydende med, at vi ikke længere eksperimenterer. Tværtimod.

Vi er lægger mange kræfter i at forny os med henblik på at tilbyde produkter, der er præget af kreativitet og nytænkning. Vi har fx stor fokus på bæredygtighed. Derfor er vi altid opmærksomme på de råvarer, der indgår i vores bagværk. Mange af vores produkter er økologiske, ikke alene fordi vores kunder efterspørger dem, men også fordi vi er af den holdning, at vores gæster og kunder kun fortjener fødevarer af højeste kvalitet. Det er vores filosofi og noget, vores kunder sætter pris på.

Bageri Aalborg - Hos På Fjorden har vi masser af lækkerier

Hvad skulle det være? Boller, brød og nyskabende kager, men også både kager og knækbrød fremstillet som dobbeltbake eller af genanvendt bagværk. Det er nogle af de produkter, vores kunder efterspørger.

På Fjorden finder du alle de lækkerier, du kunne have i tanke. Men da vi ønsker at undgå madspil, holder vi selvfølgelig øje med, hvor meget vi bager. Det siger sig selv, at det skaber en bedre forretning for os, men også bedre vilkår for miljøet. Det er noget, som vores gæster og kunder opfatter som et plus, når de spiser eller handler hos os.

Kontakt Cafe På Fjorden i dag og book bord her på hjemmesiden eller benyt venligst vores tlf.:+45 40757010. Kontaktperson: Git Becker. Du må også gerne skrive til os på mail: info@paafjorden.dk