Det sker

Der er mange ting vi ikke kan gøre noget ved, men vi kan helt sikkert gøre noget for at kæle for sanserne og pleje det gode humør. “På fjorden”, er et sted hvor overraskelser, gode oplevelser og det gode liv sættes i højsædet - og alt sammen i øjenhøjde.

Alle sanser skal forkæles - om det er i dagligdagen, til fredagslounge, til et af de mange arrangementer der vil komme, eller om det er et privat eller virksomhedsarrangement.

Vi tænker i alle genre af kunst og underholdning. Det værende sig musik, bøger, billedkunst - i det hele taget hvad der kan glæde sanserne.
Der kommer såvel kendte som ukendte kunstnere og entusiaster på besøg - alle som har noget på hjertet de gerne vil dele.

Vores fantastiske lokaler kan sagtens benyttes til andre formål, da vi kan lukke vores loungeafdeling af.

Det betyder, at du frit kan booke dette lokale eller mindre og så sørger vi for jeres forplejning. Det kan være morgenmøde, personale-, afdelings-, forretningsmøde, bestyrelsesmøder og generalforsamlinger eller det kan være til andre gode formål.

Til morgenmøder tilbyder vi at åbne specifikt for jer fra kl. 8.
Har du brug for et aftenarrangement kan vi holde åbent til kl. 22 og vi laver også gerne arrangementer om søndagen.

Til arrangementer laver vi gerne en menu der er tilpasset dine ønsker i forhold til indhold og pris, så kontakt og så tager vi en snak om dine ønsker.

17/12 15:00
Fredagslounge

Fredag eftermiddag er altid noget særligt! Vi håber i har lyst til at kigge ind til lidt ekstra hygge, og lige få ugen rundet af før weekenden rigtig starter. Vi vil gøre os umage med at sørge for lidt ekstra underholdning på flygel,- eller hvad vi nu finder på. Vores kokke og bagere har en […]

Læs mere

Følg PÅ FJORDEN på
Facebook & Instagram

Her har du muligheden for at få de nye opdateringer.