Det sker i Aalborg – På Fjorden

Det sker i Aalborg. Det er en søgning, som mange af vores gæster På Fjorden har lavet. Det sker i Aalborg er en populær søgning, fordi det giver én et overblik over de mange events, der finder sted i byen. Ved at indtaste søgeordene ”det sker i Aalborg” kan du også finde steder, hvor der spilles live musik fx jazz.

Som du kan høre, er vendingen ”det sker i Aalborg” en god måde at finde frem til spændende events på. På Fjorden arrangerer vi flere events i løbet af året, hvor live musik og jazz bliver spillet af dygtige musikere.

På Fjorden lægger vi altid mange kræfter i at tilbyde vores gæster god musik og fremragende underholdning. Vi er en cafe/bageri i Aalborg, hvor du kan nyde dejligt bagværk og lækre små retter i skønne omgivelser. Vi har den holdning, at vores gæster kun fortjener det bedste. Derfor gør vi os umage for at lave vores bagværk, som ikke alene mætter, men tager dig på en gastronomisk rejse med fantastiske smagsoplevelser.

Vores dygtige bagere har mange år på bagen og har et repetoire, der appellerer til alle sanser. Som gæst På Fjorden kan du glæde dig til at opleve en cafe i Aalborg, hvor musik og bagværk/mad skaber en vidunderlig stemning, der virker forfriskende.

Det sker i Aalborg - Oplev events i vinbodegaen "På Fjorden"

Ud over at være en glimrende café i Ålborg er På Fjorden en vinbodega, hvor du og dine venner kan nyde nogle af de bedste vine fra blandt andet Frankrig, Spanien og Italien.

Man behøver ikke at være vinekspert for at kunne smage, om vinen er i balance, fordi der altså er harmoni mellem vinens elementer. Nogle af vores gæster er mest til blød vin, mens andre foretrækker kraftige vine. Noget lignende gør sig gældende for eftersmag. Der er mennesker, der bedre kan lide en kort eftersmag, hvorimod andre synes om en lang eftersmag.

På Fjorden har vi gode vine, der appellerer til forskellige smag. Vi er ret sikre på, at du nok skal finde den vin, du synes om. Når man kombinerer vin, live musik og andre events, så er man garanteret en fantastisk stemning. Det er netop det, På Fjorden er kendt for.

Kontakt Cafe På Fjorden i dag på tlf.:+45 40757010.

Kontaktperson: Git Becker. Du må også gerne skrive til os på mail: info@paafjorden.dk