Bageri Aalborg – Lækkert og frisk brød

Måske er du vant til at hente brød hos en bestemt bager. Nu er det tid til at finde et bageri i Aalborg, der skiller sig ud fra flokken. Nu søger du et bageri i Aalborg, hvor brødet er frisk og lækkert. Det vil måske overraske dig at vide, at På Fjorden ikke alene er en fremragende café i Aalborg centrum, men også et bageri i Aalborg, hvor vi har fokus på økologi og bæredygtighed. Muligvis kender du os i forvejen, men vidste ikke, at du også kunne køre forbi og hente dit hjemmebagte morgenbrød.

På Fjorden er vi kendt for vores lækre retter, gode vine og bagværk. Vi lægger mange kræfter i at servere retter, som indeholder ingredienser og råvarer af højeste kvalitet. For os har det stor betydning, at råvarerne lever op til vores høje standarder.

Af erfaring ved du, at kvaliteten af de råvarer, der indgår i en given ret, har afgørende betydning for, hvordan retten smager. Det gælder ikke mindst, når man spiser ude. Derfor er vi På Fjorden meget opmærksomme på de ingredienser, vi anvender i vores madlavning. På den måde sikrer vi, at vores gæster får den madoplevelse, de har krav på.

Det kan man også sige om vores bagværk. Det er grunden til, at vores dygtige bagere kun udvælger de bedste råvarer, også når det gælder økologiske råvarer. Det et det, man skal kunne forvente af et udmærket bageri i Aalborg.

På Fjorden – Et bageri i Aalborg, hvor alle ingredienserne tæller

Som du ved består brød af kun nogle få råvarer. Der er tale om mel, gær, vand og salt. Brød er derfor en meget enkel fødevare. Men er det så ligegyldigt, hvordan man bager brød? Det siger sig selv, at godt brød ikke kan sammenlignes med ringe brød, der smager af ingenting eller det der værre, af noget, der ligner løgn.

Så hvis du gerne vil finde en bager, der fremstiller velsmagende brød af udsøgt kvalitet, så er det en god idé, at du kommer forbi og henter dit morgenbrød. Vi er stensikre på, at du nok skal komme tilbage, fordi vores brød ikke er noget, man kan nøjes med at smage en enkel gang. Vi siger ikke, at du bliver afhængig af det, for det er jo ikke vores forretningsmodel, men vores brød bliver sikkert et uundværlig del af din morgenrutine.

Kontakt Cafe På Fjorden i dag og book bord her på hjemmesiden eller benyt venligst vores tlf.:+45 40757010. Kontaktperson: Git Becker. Du må også gerne skrive til os på mail: info@paafjorden.dk